maanantai 16. syyskuuta 2013

Tervetuloa!

Alku aina hankalaa, niinhän sitä sanotaan. Oma blogiurani alkoi jo vuonna 2008 kun perustin Me and the Mäyräkoira -nimisen blogin. Blogit olivat aika uusi juttu silloin ja pari vuotta myöhemmin elettiin kunnon blogibuumiaikaa. Viisi vuotta on pitkä aika tehdä jotain asiaa intohimoisesti ja väsymyshän siinä iski, eikä enempää ja vähempää hämmennys nopeasti muuttuvasta elämästä.

Laitoin Me and the Mäyräkoira-projektin kuitenkin jäihin keväällä 2013 erinäisistä syistä. Voi olla,että vielä jossain vaiheessa vapautan tekstit kaiken kansan nähtäviksi.

Uudessatorpassa tarkoituksena olisi kuitenkin blogata rennosti, ilman ryppyjä otsalla ja aikatauluista huolehtien. Lisäksi aihealueet ovat paljon vapaammat. Mikäli koen jonkun aiheen olevan kanssanne jakamisen arvoinen, jaan sen. 

Jospa nyt kertoisin jotain meistä. Olen 25-vuotias nainen Satakunnasta ja asun aviomieheni ja kahden mäyräkoiran, Nellin (s. 2008) ja Fannin (s. 2011) kanssa vuonna 1955 valmistuneessa rintamamiestalossa, Uudessatorpassa. Uuteentorppaan muutimme syyskuussa 2012, joten vuosi on nyt takana. Tammikuussa 2014 perheemme odottaa saavansa uuden jäsenen, Tiitiäisen, jonka odotukseen perehdymme myös tässä blogissa. Pienen elämänalun liittyminen seuraamme on ollut jo nyt mullistavaa, joten jännityksellä odotamme, miten käy kun hän syntyy. :)

Äitiyslomalle työstäni jään marraskuun viimeisellä viikolla. Koulutukseltani olen yritysjohtamisen tradenomi, mutta teen sihteerinhommia paikallisessa yrityksessä. Katsotaan sitten, mihin maailma meidät vie vanhempainvapaan jälkeen.

Tervetuloa seuraamme!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti