maanantai 16. syyskuuta 2013

Emmaljunga Ozone-rattaat


Ostettiin eilen Emmaljungan Ozone-malliset rattaat Tiitiäistä varten. Värinä oli PP Black/Blue. Samalla reissulla tuli ostettua duopussi. Rattaat on otettu käyttöön 2/2011. Ostan tähän vielä erikseen citykopan samalla värillä niin pärjätään ensimmäiset 6kk. Olen vielä kahden vaiheilla, tarvitaanko talvirenkaita, sillä Ozoneissahan on ne pienemmät etupyörät.

Nelli ja Fanni pääsivät tottakai testaamaan, että rattaat ovat varmasti lapsiturvalliset. Pääsivät läpi mäyräkoiratarkastuksesta; molemmat nukahtivat alta aika yksikön. Nelli ihastui erityisesti tavarakoriin, siellä on mukava pesämäinen piilopaikka. :)

Fanni sen sijaan pisti söpöilyvaihteen päälle päästyään rattaisiin. Mitenköhän mahtaa käydä tammikuussa kun vaunuihin pitäisi laittaa mäyräkoiran sijasta vauva? Ymmärtävätköhän mäyrikset tämän tosiasian vai saammeko nähdä pitkiä katseita ja ylenkatsovaa kyräilyä. Aika näyttää.


Tässä vielä masukuvaa lauantailta. Viikkoja kasassa tällöin 23+5. Siellä se Tiitiäinen kasvaa. Oikein naurattaa kun katselee alkupuoliskon kuvia ja sitä ihan litteää mahaa, mikä mulla oli. Tänään tuli taas odottajan uutiskirje, jossa onniteltiin viimeisen kolmanneksen alkamisesta. Pikkuhiljaa alkaa kyllä elämä muuttua tuskaiseksi, niin selän kanssa kuin yleisen olemisen. Lattialle tippuneet tavarat saa vielä poimittua, mutta maha alkaa olla ilkeästi tiellä. Vielä noin 15 viikkoa masuelämää.


Terveisin
Iina

Edit: En tiedä mikä tätä bloggeria vaivaa kun en pääse asettelemaan noita tekstejä kivasti. Täytyy kotikoneelta koittaa muokata niitä. :)

5 kommenttia:

 1. Tervetuloa takaisin:) Laajennettu repertuaari on ihan hyvä juttu, niin ja onnittelut Tiitiäisen odotuksesta! En pystyisi ikinä rajaamaan blogia vain yhteen aiheeseen, en keksisi tarpeeksi postattavaa. Nyt on kiva kuulla, miten vauvan tulo tuntuu koiraperheessä.

  VastaaPoista
 2. Olipa mukava kuulla teistä taas :)
  Onnittelut teidän perheelle Tiitiäisen odotuksesta ja paljon voimia kaikkiin muutoksiin.

  AB + Mai

  VastaaPoista
 3. Hei vaan,

  blogissani olisi sinulle pieni haaste. http://ajatusaarteita.blogspot.fi/2013/09/haaste-1111-asiaa-minusta-ja-11.html

  T:Lea

  VastaaPoista
 4. Ihanaa, että olette palanneet ja näin mukavin uutisin!

  Mukavaa ja rauhallista odotusta koko perheelle!

  VastaaPoista
 5. Kiitos kaikille! :) Kiva tulla takaisin. :)

  VastaaPoista